SÍRIA

Ens envaeix la nostàlgia quan veiem les imatges que guardem dels nostres viatges a Síria, un meravellós país, conegut com l’origen de la civilització i bressol de l’Edat de Bronze. No podem deixar de pensar que hi haurà passat amb el CraK dels Cavallers o el castell de Alep, fortaleses inexpugnables per segles, ara indefenses davant la nova tecnologia militar.

Allà es va inventar l’escriptura i on el sorgiment de la ciutat d’Ugarit ens va proporcionar l’alfabet escrit més antic i la primera notació musical.

A causa de la seva posició estratègica, aquest territori va tenir un paper clau des de l’antiguitat. A través d’ell passaven les antigues rutes de comerç amb l’Extrem Orient i està situat en on limiten i xocaven les poderoses civilitzacions nascudes al voltant de la Mediterrània d’una banda, i de Mesopotàmia per l’altre.
Un viatge amb un recorregut que començava a Damasc, la ciutat en la qual sabien conviure la tradicional societat musulmana amb la moderna concepció de l’estat àrab, que passava pel Crak dels Cavallers eix dels creuats, la centres caravaners d’Alepo amb el seu immens soc i Palmira, la ciutat que semblava sortida del conte de les mil i una nits.

Si has viatjat amb nosaltres i vols participar de la nostra exposició itinerant, entra en contacte amb el nostre equip per conèixer les teves imatges i publicar-les en la nostra “ExpoTuareg

HISTÒRIC DELS NOSTRES VIATGES


  • Mapa de les nostres rutes per Síria
    Mapa de les nostres rutes per Síria