Qui som

ENS AGRADARIA TORNAR-HI

«Las fotografías obren portes al passat, però també permeten donar-li un cop d’ull al futur». Sally Mann

Es una exposició on el viatger i colaboradors que han volgut participar, son els protagonistes amb les seves fotografías i el seu testimoni d’aquells llocs als que els hi agradaria tornar i que en la actualitat son notícia no per el turisme que reben, si no per els conflictes que pateixen.

VIATGES TUAREG

L’any 1982 es va obrir una petita agència de viatges, al barceloní barri de Gràcia, amb el nom de Tuareg.
Actualment, Viatges Tuareg és un equip de 15 professionals dedicats a l’organització de viatges i a la innovació en el terreny de les rutes turístiques. Aquelles primeres travesses pel desert del Sàhara s’han convertit en una programació consolidada de més de 200 alternatives de viatge per tots els continents.
Any rere any revisem els nostres itineraris i escoltem els suggeriments de viatgers i col•laboradors locals per mantenir-los al dia. Aquesta és la nostra millor garantia: coneixem bé les destinacions on treballem perquè hi hem estat.

Expo Tuareg es una exposició itinerant que comença el seu camí a La Festa de la Cultura i la Diversitat i que prosseguirà durant un any a diferents llocs que s’eniran informant a mida que els tinguem confirmats.